Cautare

53598 de rezultate pentru "amplasare radare azi 20 mai" (5.99 secunde)
Trecut de amiaza, cata vreme mai se rasfata pe bolta, e drept, din ce in ce mai aproape de orizont si tot mai departe de zenit, astrul zilei se recunoaste neputincios in a-ti mai zambi orbitor, stenic, incurajator.
Bucuria "Pacii Americane" si Grijile Europene care ne vor aminti de sacrifiiciile care urmeaza Bursele vor celebra "acordul istoric" de azi noapte, dintre administratia Obama a SUA si Parlamentul acestei tari, care a fost odata cea mai mare putere a lumii.
GEORGE CUSNARENCU) Desi sunt la moda atat psihiatri, cat si cei care cred ca pot deslusi semnificatia viselor, cea mai interesanta activitate nocturna a organismului nostru, visele, raman un mister inca nedeslusit in intregime, cufundat in legende.
Azi e ziua ta, Ana-Maria Paunescu "Mi-am lasat cea mai mare parte din noroc in copilarie, langa lumina familiei mele complete si langa speranta ca ziua de maine poate fi si altfel decat complicata" Ana-Maria Paunescu implineste astazi 22 de ani.
BERBEC Atentie la gesturile imprudente sau impulsive, pentru ca poti declansa o situatie care nu mai poate fi reparata. ... Tu mai ai nevoie de o zi de gandire, sa mai aduni informatie, iar o atitudine radicala nu te reprezinta, de aceea risti mult daca o lasi sa se manifeste.
El a adaugat ca nu vede in acest moment in PSD pe altcineva mai inversunat impotriva lui Klaus Iohannis decat Lia Olguta Vasilescu. - Geoana, Ponta, au fost mai blanzi cu adversarii lor.
Deschideam ochii atunci cand ii banuiam trecuti de cealalta parte a vreunei gropi, peste bradutii asezati unul langa altul din ce in ce mai desi - si de partea cealalta terenurile accidentate si caii cu narile frematande si gleznele nervoase, si paturile pe spinarea lor, la sfarsitul fiecarei intreceri, prin care treceau aburii oboselii.
Mai ales intr-un timp ca acesta, agitat si vrajmas, in care se scurge existenta noastra, mocirlita si umilita. Ori tocmai cele spuse in fraza de mai sus constituie justificarea optiunii noastre.
Iesirea lui Traian Basescu este o incercare de a acoperi scandalurile din jurul sau si al familiei sale cu tinte false, afirma deputatul PSD, Adrian Nastase pe blogul sau despre "barbatul de stat" capabil sa impresioneze "poate doar pe colegele sale carora a incercat azi sa le faca o favoare".
In realitate, nu e decit o roata a evenimentelor care se invirte in cel mai pur stil mioritic. ... O cutuma prin care fiecare nou regim venit la putere preia abuzurile exact de unde le-a dus precedentul si le rostogoleste mai departe.
Ne-am luat dupa sloganul scris pe afise - Presedintele lucrului bine facut - si ne-am asezat intr-o mare Sala de Asteptare, din care n-am mai plecat de atunci. ... - Nu mai asteptati, ca azi nu se da nimic.
Pe cea mai ingusta dintre ele se insirau, asemenea, fara nimic care sa le deosebeasca, afara de vreo lada uitata in fata uneia ori un ulcior vechi, odihnind pe pervazul ingust al geamlacului mic si prafuit.
Autorul filmului era Ray Santilli, azi in varsta de 59 de ani, muzician si producator de inregistrari muzicale, precum si de filme despre cantareti. ... Adeptii teoriilor conspiratiei sunt si azi convinsi ca guvernul S.U.A.
Locul sau va fi luat, potrivit acelorasi surse, de catre Calin Georgescu, nume intens vehiculat pentru acest post in ultimele luni, director al Centrului pentru Dezvoltare Durabila si secretar general al reprezentantei Romaniei in Clubul de la Roma, unul dintre cei mai apreciati finantisti ai momentului.
Dar cea mai mare nenorocire a fost impunerea prin mijloace democratice localizate pe tancurile sovietice a unui regim comunist, complet strain traditiilor noastre. ... Realizarea acestui deziderat s-a facut cu rabdare si in mai multe etape.
Dar cea mai mare nenorocire a fost impunerea prin mijloace democratice localizate pe tancurile sovietice a unui regim comunist, complet strain traditiilor noastre. ... Realizarea acestui deziderat s-a facut cu rabdare si in mai multe etape.
Dincolo de unele stangacii, pe care nu le-am mai comentat, din materialele citate, sunt totusi doua observatii de facut.
Avem nevoie de bucurie ca de painea cea zilnica Gandul, cea mai puternica forta din univers - In Inteligenta materiei, prima dvs. ... Gandul e creator, e cea mai puternica forta din univers. ... Pe cea care seamana cel mai mult cu gandurile noastre.
Dunga de la elasticul chilotilor opozitiei Intr-o societate cu nuielele bine prinse in snop, opozitia e chestia aia la care te uiti cand nu mai pricepi ce bazaie puterea.
Nu stiu daca au fost cei mai buni. ... Sau doamnei Rousseff, care si-a pus bugetul national la grea opinteala ca sa ajute FIFA sa mai impuste francul o data.
google-analytics.com